ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

«Θέλουμε όλοι και μπορούμε μαζί για τη ζωή»

Η χαρά και η αγάπη αλλά και το πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που φέρνουν μαζί τους οι γιορτές είναι οι πρωταγωνιστές στο χριστουγεννιάτικο bazaar που ετοιμάζει η Δ΄ τάξη του σχολείου μας.
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του σχολείου μας και με σύνθημα «Θέλουμε όλοι και μπορούμε μαζί για τη ζωή» οι μαθητές με τις δασκάλες τους κ. Καρακώστα Κλεοπάτρα και κ. Κουτσιμπέλου Ηρώ το Σάββατο 24-11-2018 έδωσαν «το παρών» στο χώρο του σχολείου εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό της υποστήριξή τους στο έργο του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» και δημιούργησαν πανέμορφες, χειροποίητες κατασκευές με πολλή αγάπη ως εθελοντές. Με βιωματικό τρόπο ευαισθητοποιήθηκαν, κατανόησαν την έννοια, την αξία και τη σημασία του εθελοντισμού.
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Φουντουλάκη Μαρκοπούλου Ελένη για τη συνεργασία και την προσφορά των υλικών όπως επίσης και τις:
κ. Καραγεωργοπούλου Σία
    Παναγοπούλου Γεωργία
    Παναγοπούλου Χαρά
    Αγγελοπούλου Τατιάνα
    Καβούκλη Χριστίνα
    Καταρέλλου Ελένη
και τον κ. Αγγελόπουλο Βασίλη
για τη βοήθεια και την υποστήριξη.
Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά την κ. Σιανά Ντίνα, μέλος του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» για την ενημέρωση, την κατάθεση των εμπειριών της και την αναφορά της στη σημασία του έργου της «ΦΛΟΓΑΣ».